tirsdag 3. februar 2009

Hvem er de hemlige leserne?

Skal nå slutte å skrive personlig, det fører ikke med seg noe godt.

5 kommentarer:

  1. Er dette ditt liv du har skrevet om? Er alt dette om deg? Hvem er Helge?

    SvarSlett
  2. Det er nok meg det dreier seg om, Helge er min mor sin samboer, for å si det slik.

    SvarSlett
  3. Helt alvorlig, du klager på alt jo. Du har gjerne hatt det veldig vanskelig i din oppvekst, det vet ikke jeg, men mye av det du klager på er helt uvesentlig! At du ikke får penger av foreldrene dine, at du må betale lappen og gjerne bil selv. Er du klar over at ca 50% av ungdommer må det? Jeg betaler lappen, bil, telefon regning og busskortet mitt selv. Og har du stipend eller jobb så burde ikke dette være et problem. Og at dine små søsken fikk mobil og internett før deg, det er helt andre tider nå enn det var da vi var yngre. Det er fullstendig normalt at 9 åringer har mobil nå. Jeg selv var like gammel som deg da jeg fikk mobil, og jeg var ikke "seint" ute, så det kan heller ikke du ha vært.

    SvarSlett
  4. Ja er klar over at det er mye sipping og klaging i brevet, Dette kommer av at i en diskusjon mellom meg og Helge begynte han å ramse opp hvor dårlig jeg har vært til alt og hvo heldig jeg har vært som fikk kjærester på overnatting og sånne udugelige ting.

    Ångående mobilene så gir jeg en god blaffen. Det je prøvde å bevise var at det faktisk er utviking fra da han var ung til vi er unge. Han brukte det som et argument at ingenting har utviklet seg siden han var ung, derfor skulle jeg leve under like strenge ego forhold som an gjorde. Men min bror eg bare 3 å yngre enn meg, så hvor mye utvikling det er på de 3 årene, det vet jeg ikke.

    Jeg lever på 1000 i mnd. Det er ikke lite, men jeg kommer meg ingen vei med det, for ren informasjon.

    Men dette brevet var kun til Helge, det er så mye mer jeg kunne skrevet ned, men det hadde for det meste omgått min narkomane far eller min mor som ikke sier meningene sine.

    SvarSlett
  5. jøss, høres ikke greit ut, med penger og støtte fra foreldre har jeg d ganske bra, jeg jobber to dager i uken, men de pengene jeg tjener er da bare som jeg enten kan spare eller bruke til hva jeg vil. jeg har alltid gjort det ganske bra på skolen, og foreldrene mine har alltid vært ganske stolt av meg på dette området, men når jeg begynte på videregående gikk karakterene mine litt nedover av forskjellige grunner, og når jeg da kommer hjem med en 4 begynner de å lure på om jeg sliter med noe, om jeg trenger hjelp, eller sånne ting...det er IKKE normalt...det er en 4 liksom!!

    SvarSlett

Miriam

Miriam