mandag 7. september 2009

Lykkeligheten er det bare du som bestemmer.

Hvem har en fasit på å være lykkelig? Jeg har!

Man hører stadig at det er kjærlighet som gjør deg lykkelig, og dette blir i alle tilfeller konkludert som i at du må dele den med noen. Hvorfor det egentlig? Det er helt forbanna feil. For i de fleste tilfeller (som Linn Therese sa det selv) når man legger sin lykke og sin fremtid i andres hender så går det gale. Og det er de(n) største risikoen(e) man tar i disse liv når det kommer til lykke. Nei, fasiten ligger i kjærlighet du gir deg selv. Helt uavhengig i hvor mye kjærlighet du får fra en annen ustabil person. Da har du funnet lykke, og da kan du se deg veldig så fornøyd med hva du har oppnådd.

Og hvordan får man det til? Det handler i hvilke beslutninger man tar, make yourself pleased. Og der igjen handler det om å kjenne deg selv ut og inn for å finne ut hva som gjør deg fornøyd. Altså en prosess med å feile og bestå dine egne prøver. Skriver jeg uforståelig? Beklager, men slik er det, der har du fasiten. Get happy. :)

1 kommentar:

  1. Kjærlighet er en del av det som kalles lykelig, ikke fordi man er nødt til å dele den med noen men fordi man vil for å kunne oppnå følelsen av at endelig stemmer ting. i de fleste tilfeller har Linn Therese delvis riktig, bare se på statistikken over f.eks skilte ektepar 2009. gir en liten pin pointer men det er ikke det som er det viktige her. Grunnen til at man tar slike risikoer er nettopp pga for å føle ekte lykke. uten noen å dele den med vil ikke lykken være like stor. å kjenne at noen virkelig, om ikke elsker så i hvertfall virkelig glad i deg og du er virkelig glad i denne personen så er det verdt en en risk for å kunne oppnå noe stort. og den følelsen av komplett lykke er ubetaelig. vil påstå at du har delvis riktig og delvis feil her etter mitt syn, men hva er vel livet uten ulikheter?

    SvarSlett

Miriam

Miriam