mandag 7. september 2009

Krangler du?

Vel, da får du ta å spørre deg selv hva som er å vinne i disse kranglene/diskusjonene, og hva som er å hente på den andre siden. Statistikker på mine krangler som hører fortiden til viser at å krenke en person gir deg lite, men blir man bløte og kan gi seg selv et spark i baken og heller ta skylden (ialefall se saken fra to synspunkt) og heller møtes på halvveien og ikke være sta, så blir begge parter fornøyd. Veldig viktig i disse ungdomsperiodene alle går gjennom.

Baksnakking, drittslenging, fordommer. Hvem vet hva personen egentlig har å tilby? Spesielt dette med fordommer, hvorfor gidde??? Gi alle en sjans, spesielt en annen sjans. Greit at folk kan svikte, men la dem vise at de angrer, istedenfor å legge de flat på bakken for at du skal føle deg bedre. Alltid møt en på halvveien, og finn heller noe ut. Behold en god ro og en god tone, få frem hva du mener kan bli bedre, ikke hva som ble gjort galt, og vær et sinnsykt godt menneske. Bring joy.

2 kommentarer:

  1. krangler så lite som mulig... men det er ikke alltid jeg klarer å møtes på halvveien heller.. og da ender det ofte opp med at man enten må akseptere ulikhetene eller gå hver sin vei.

    Ikke alltid lett å vite hva som er det rette...

    SvarSlett
  2. Krangling fører sjeldent godt med seg og derfor vil i hvertfall jeg heller anbefale å sitte seg ned og bruke god tid på å diskutere/snakke seg igjennom problemet i en rolig forfatning. greit nok at man ikke alltids møtes på halveien men er noe verdt å satse på og gå å stå på for kan man bare akseptere ulikhetene. uten ulikheter så blir det meste likt og jeg tørr å påstå direkte kjedelig.

    SvarSlett

Miriam

Miriam